RoverNet
více
Čt, 2. září 2010, 20:48. Vítej na stránce RoverNet
     Rubriky   
Zážitky z léta (31) »
Vzdělávání (253) »
Kronika (75) »
Kultura (148) »
Múze neodoláš (68) »
Putování (50) »
Pošta ze světa (182) »
Tržnice (258) »
Hajdy Párk (353) »
Vychytávky (110) »
Pel Mel (357) »
Roverský kmen (65) »

Přihlášení 
Uživ. jméno:

Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Kdo je online  ? 
Hostí: 4

(Máme celkem 8887 členů)

Nevíte si rady?   
online poradci (icq čísla)
Golda #280605003
Kytka #277764476
Ňam #108187297

e-mailová konference správců RN
rnr-tym[zavinac]skaut.org

Statická nápověda

Správci RoverNetu

Domů »  Roverské akce »  Svatoplukovy Pruty 2005
Předchozí diskuse Další Další diskuse Verze pro tisk
Svatoplukovy Pruty 2005 Zobrazení: 57358
 Ne, 18. září 2005, 20:32
 Citovat 
jestli-pak náš dvorní fotograf dal na své webovky fotky z Prutůůůů.
snad to nevymizí....mám strach z toho,že by mohlo vymizet nadšení...já jem si myslela,že to bude taky jednorázová akce..prostě,že ty lidi nebudu vídat...jsem ráda,že jsem byla naivní.že mám chut vás vidět,měli bychom najít víc společnýh akcí.. Big Grin Laughing Out Loud ..mám vás moc ráda a příště jedem teda všicí Eek! ..hráli tam totiž samé neznámé písničky a já si vzpomněla na chorál...ach,škoda,že by se ostatní nechytali Cry ....jdu dělat hájí,protože jsem moc unavená....papa Mr. Green Mr. Green

správně vidíme jen srdcem,to,co je důležité,je očím neviditelné

Po, 19. září 2005, 17:42
 Citovat 
Tak takhle smutno mi dlooooooooooooooouho nebylo Cry
Dokonce ani po Prutech. Čím to??

Kachna? Né, cihlou!

Po, 19. září 2005, 21:32
 Citovat 
[Quote  by:  Veveruška] Tak takhle smutno mi dlooooooooooooooouho nebylo Cry

já ti to povím,pomatuřitní krize a nejedeš do Prahy Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Pudile,držíme palečky!!!ty to zvládneš!!!Jsi náš hrdina už ted....
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Po, 19. září 2005, 22:13
 Citovat 
[Quote  by:  Máří]

děkuji :-)))) bejt hrdina je fajn, ale raději bych byl ing. hrdina :-))) no ve čtvrtek se dozvíme.....dám vědět....

You always need to hear both sides of story...

Út, 20. září 2005, 10:54
 Citovat 
[Quote  by:  Pudil]
[Quote  by:  Máří]

děkuji :-)))) bejt hrdina je fajn, ale raději bych byl ing. hrdina :-))) no ve čtvrtek se dozvíme.....dám vědět....

koukám,že máš zas novou fotečku Big Grin Big Grin ....pěkná....mám dnes na sobě kroj,profesoři na mě koukají jak na cvoka Oops! Oops! a světe div se....potkala jsem tu několik skautů,kteří se sice ke mě hlásili,ale neměli kroj Frown ...prý o tom nevěděli,takže propagace nic moc asi....jinak večer ještě napíšu,jak dopadla ta naše slavná akce DEMONSTRACE PROTI NIČEMU Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Út, 20. září 2005, 11:52
 Citovat 
Ahoj grafomani teda napsali jste toho tolik ze nez to doctu budou vanoce a pak bych vam nestihl poprat tak to udelam ted: Pekny vanoce a stasnej novej rok:-)
ps. a bacha na tramvaje myslim to uprimne!!! Mr. Green

"Nezavděčíte se nikdy všem, ale všechny naštvat zvládnete vždy!"

Út, 20. září 2005, 11:56
 Citovat 
tak jsem ve skole a v kroji celkem zajimavy....zvlast tridni nedokazala pochopit, ze jsem skaut Cry pry jsou pionyri lepsi.s tim se musi neco udelat!!!!!!!!!!!!!!!!! Twisted Evil a jak to probehlo u vas?????

Út, 20. září 2005, 12:00
 Citovat 
doufam, ze jsem jedina ve skole v kroji??????!!!!! Confused
adodatek k raCZiru...bylo to tam skvely...lidi byli super a aktivity se mi taky moc libili....parada...mrzi me jen ten vysadek, na kterym sem nebyla kvuli predcasnemu navratu Cry doufam, ze se tam pristi rok potkame....

Út, 20. září 2005, 14:39
 Citovat 
Nazdárek všicí!
Taky přidám svou trošku do mlýna Laughing Out Loud RaCZiro bylo super, díky, že vás/nás tam bylo tolik! Když jsem nemohla na tramvaj, tak jsem si to aspoň trochu vynahradila Razz A už mi taky scházelo Choseho povídání o roveringu Big Grin (Pro nezasvěcené:byl nás na RaCZiru navštívit Chosé s přednáškou a povídáním a bylo to bezvadný)
Co se týká dne v krojích, tak v Táboře to žije Cool Vytvořili jsme speciální střediskový vysokoškolský tým-prostě ty, co ještě nemusí do školy Smile a obcházeli jsme s foťákem všechny střední školy. A že tu těch skautů je...bolý mě z toho nožičky Oops! Jen na gymplu je přes 20skautů...Dokonce i do tříd při vyučování jsme šli a vše fotili v akci. Jo a byli jsme podpořit i naše nejmenší, kteří, k našemu údivu, ale zároveň velikému nadšení, vyrazili také do školy v kroji!
Prostě bezva akce a bezva nálada Big Grin (Málem jsme ke skautům zlákali i jednu paní učitelku Razz )

Út, 20. září 2005, 22:22
 Citovat 
U nás byla mega akce v pět na náměstí. Sešlo se nás tam přes dvěstě okrojovaných. Vcelku úspěch řekl bych Smile Koneckonců u nás je to už druhý ročník. A dovedete si představit když taková kopa lidí začne hrát evoluci Wink

Nejvíc mě ovšem dostalo nějaké malé vlče, které jsem ráno potkal v autobuse, když cestovalo do školy. A hrdě nakrojené Smile

A taky jsme hráli kámen nůžky papír skaždým nakrojeným, kterého jsme ten den potkali Smile

St, 21. září 2005, 06:27
 Citovat 
jééééé vy se máte Big Grin Big Grin ,ze mě si profesoři dělali legraci Cry a jedna slečna -taková hrozně drsná PUNKERKA a cosi...no taková ta zmalovaná do černa...mě přesvědčovala asi hodinu,že chodit do skauta je naprostá blbost a já jí asi hodinu tvrdila,že to není pravda....no nic,kdo nepozná nepochopí Mr. Green Mr. Green
je

Řehtačko,udělalals VELKOU chybu,žes nešla na painball a na výsadek....zažila bys obvykle nezažíííívatelné ...prostě to bylo naprosto super...jen mi byla trochu ziminka a zebaly mě nožičky,ale to k tomu patří... Mr. Green
Jinak k tomu podzimnímu setkání...zkusíme vymyslet něco prostřed...co vy na to?

St, 21. září 2005, 08:11
 Citovat 
Den v krojích v v Praze byl opravdu nic moc... Cry První okrojení skauti, které jsem potkala, byli ti, se kterými jsme dělali "demonstraci".

A vůbec... vy pražský proutníci, jakto, že jste s náma nikdo nešel demonstrovat????!!!!!

St, 21. září 2005, 13:43
 Citovat 
zdravim vsechny..no ja myslim,ze raCZiro uz pristi rok nebude :-)...zrejme nebudou lidi,kteri by se tomu venovali..jinak jsem ted v Brne a nejak to tu na me vsechno padlo :-) ...skola,cizi lidi... takze se mejte lip jak ja....papapa

St, 21. září 2005, 15:06
 Citovat 
Vando promin, ale nebyl cas....

Mari...nenasla jsi po raCZiru meho plysovyho oslika...zapomnela jsem si ho u tebe ve stanu Cry

To me mrzi...myslela jsem, ze tam dalsi rok pojedu znova na raCZiro a vezmu vic lidi...ale nedelejme ukvapene zavery, treba se jeste nekdo najde Big Grin

Taky me mrzi, ze jsem v Praze nepotkala zadneho skauta, ale moji spoluzaci a rodice meli vetsi stesti nekolikrat po sobe...takze !!!! Wink
tak se mejte ja zas bezim... Razz

St, 21. září 2005, 19:48
 Citovat 
Nepropadej trudomyslnosti... já si připadám ve škole jak v mraveništi, který má spoustu chodeb a vůbec netušim kam vedou, spousty dveří a já netušim, co se za nima skrývá....
[Quote  by:  nellis] zdravim vsechny..no ja myslim,ze raCZiro uz pristi rok nebude :-)...zrejme nebudou lidi,kteri by se tomu venovali..jinak jsem ted v Brne a nejak to tu na me vsechno padlo :-) ...skola,cizi lidi... takze se mejte lip jak ja....papapa

Legenda k diskusi:
Normální diskuse Normální diskuse
Zamčená diskuse Zamčená diskuse
Oznámení Oznámení
Nový příspěvek Nový příspěvek
Oznámení s novými příspěvky Oznámení s novými příspěvky
Zamčená diskuse s novými příspěvky Zamčená diskuse s novými příspěvky
Sledovat tuto diskusi Sledovat tuto diskusi
Můžeš ne psát příspěvky
Všechno HTML je dovoleno
Sprostá slova jsou cenzurována

Copyright © 2010 RoverNet