|
|
Ne, 18. září 2005, 20:32 |
|
jestli-pak náš dvorní fotograf dal na své webovky fotky z Prutůůůů.
snad to nevymizí....mám strach z toho,že by mohlo vymizet nadšení...já jem si myslela,že to bude taky jednorázová akce..prostě,že ty lidi nebudu vídat...jsem ráda,že jsem byla naivní.že mám chut vás vidět,měli bychom najít víc společnýh akcí.. ..mám vás moc ráda a příště jedem teda všicí ..hráli tam totiž samé neznámé písničky a já si vzpomněla na chorál...ach,škoda,že by se ostatní nechytali ....jdu dělat hájí,protože jsem moc unavená....papa |
|
správně vidíme jen srdcem,to,co je důležité,je očím neviditelné
|
|
|
| |
|
|
Po, 19. září 2005, 17:42 |
|
Tak takhle smutno mi dlooooooooooooooouho nebylo
Dokonce ani po Prutech. Čím to?? |
|
Kachna? Né, cihlou!
|
|
|
| |
|
|
Po, 19. září 2005, 21:32 |
|
[Quote by: Veveruška] Tak takhle smutno mi dlooooooooooooooouho nebylo
|
já ti to povím,pomatuřitní krize a nejedeš do Prahy
Pudile,držíme palečky!!!ty to zvládneš!!!Jsi náš hrdina už ted....
|
|
|
|
|
| |
|
|
Po, 19. září 2005, 22:13 |
|
[Quote by: Máří] [Quote by: Veveruška] Tak takhle smutno mi dlooooooooooooooouho nebylo
|
|
|
děkuji :-)))) bejt hrdina je fajn, ale raději bych byl ing. hrdina :-))) no ve čtvrtek se dozvíme.....dám vědět.... |
|
You always need to hear both sides of story...
|
|
|
| |
|
|
Út, 20. září 2005, 10:54 |
|
[Quote by: Pudil] [Quote by: Máří] [Quote by: Veveruška] Tak takhle smutno mi dlooooooooooooooouho nebylo
|
|
|
děkuji :-)))) bejt hrdina je fajn, ale raději bych byl ing. hrdina :-))) no ve čtvrtek se dozvíme.....dám vědět.... |
|
koukám,že máš zas novou fotečku ....pěkná....mám dnes na sobě kroj,profesoři na mě koukají jak na cvoka a světe div se....potkala jsem tu několik skautů,kteří se sice ke mě hlásili,ale neměli kroj ...prý o tom nevěděli,takže propagace nic moc asi....jinak večer ještě napíšu,jak dopadla ta naše slavná akce DEMONSTRACE PROTI NIČEMU |
|
|
|
|
| |
|
|
Út, 20. září 2005, 11:52 |
|
Ahoj grafomani teda napsali jste toho tolik ze nez to doctu budou vanoce a pak bych vam nestihl poprat tak to udelam ted: Pekny vanoce a stasnej novej rok:-)
ps. a bacha na tramvaje myslim to uprimne!!! |
|
"Nezavděčíte se nikdy všem, ale všechny naštvat zvládnete vždy!"
|
|
|
| |
|
|
Út, 20. září 2005, 11:56 |
|
tak jsem ve skole a v kroji celkem zajimavy....zvlast tridni nedokazala pochopit, ze jsem skaut pry jsou pionyri lepsi.s tim se musi neco udelat!!!!!!!!!!!!!!!!! a jak to probehlo u vas????? |
|
|
|
|
| |
|
|
Út, 20. září 2005, 12:00 |
|
doufam, ze jsem jedina ve skole v kroji??????!!!!!
adodatek k raCZiru...bylo to tam skvely...lidi byli super a aktivity se mi taky moc libili....parada...mrzi me jen ten vysadek, na kterym sem nebyla kvuli predcasnemu navratu doufam, ze se tam pristi rok potkame.... |
|
|
|
|
| |
|
|
Út, 20. září 2005, 14:39 |
|
Nazdárek všicí!
Taky přidám svou trošku do mlýna RaCZiro bylo super, díky, že vás/nás tam bylo tolik! Když jsem nemohla na tramvaj, tak jsem si to aspoň trochu vynahradila A už mi taky scházelo Choseho povídání o roveringu (Pro nezasvěcené:byl nás na RaCZiru navštívit Chosé s přednáškou a povídáním a bylo to bezvadný)
Co se týká dne v krojích, tak v Táboře to žije Vytvořili jsme speciální střediskový vysokoškolský tým-prostě ty, co ještě nemusí do školy a obcházeli jsme s foťákem všechny střední školy. A že tu těch skautů je...bolý mě z toho nožičky Jen na gymplu je přes 20skautů...Dokonce i do tříd při vyučování jsme šli a vše fotili v akci. Jo a byli jsme podpořit i naše nejmenší, kteří, k našemu údivu, ale zároveň velikému nadšení, vyrazili také do školy v kroji!
Prostě bezva akce a bezva nálada (Málem jsme ke skautům zlákali i jednu paní učitelku ) |
|
|
|
|
| |
|
|
Út, 20. září 2005, 22:22 |
|
U nás byla mega akce v pět na náměstí. Sešlo se nás tam přes dvěstě okrojovaných. Vcelku úspěch řekl bych Koneckonců u nás je to už druhý ročník. A dovedete si představit když taková kopa lidí začne hrát evoluci 
Nejvíc mě ovšem dostalo nějaké malé vlče, které jsem ráno potkal v autobuse, když cestovalo do školy. A hrdě nakrojené 
A taky jsme hráli kámen nůžky papír skaždým nakrojeným, kterého jsme ten den potkali  |
|
|
|
|
| |
|
|
St, 21. září 2005, 06:27 |
|
jééééé vy se máte ,ze mě si profesoři dělali legraci a jedna slečna -taková hrozně drsná PUNKERKA a cosi...no taková ta zmalovaná do černa...mě přesvědčovala asi hodinu,že chodit do skauta je naprostá blbost a já jí asi hodinu tvrdila,že to není pravda....no nic,kdo nepozná nepochopí
je
Řehtačko,udělalals VELKOU chybu,žes nešla na painball a na výsadek....zažila bys obvykle nezažíííívatelné ...prostě to bylo naprosto super...jen mi byla trochu ziminka a zebaly mě nožičky,ale to k tomu patří...
Jinak k tomu podzimnímu setkání...zkusíme vymyslet něco prostřed...co vy na to? |
|
|
|
|
| |
|
|
St, 21. září 2005, 08:11 |
|
Den v krojích v v Praze byl opravdu nic moc... První okrojení skauti, které jsem potkala, byli ti, se kterými jsme dělali "demonstraci".
A vůbec... vy pražský proutníci, jakto, že jste s náma nikdo nešel demonstrovat????!!!!! |
|
|
|
|
| |
|
|
St, 21. září 2005, 13:43 |
|
| zdravim vsechny..no ja myslim,ze raCZiro uz pristi rok nebude :-)...zrejme nebudou lidi,kteri by se tomu venovali..jinak jsem ted v Brne a nejak to tu na me vsechno padlo :-) ...skola,cizi lidi... takze se mejte lip jak ja....papapa |
|
|
|
|
| |
|
|
St, 21. září 2005, 15:06 |
|
Vando promin, ale nebyl cas....
Mari...nenasla jsi po raCZiru meho plysovyho oslika...zapomnela jsem si ho u tebe ve stanu
To me mrzi...myslela jsem, ze tam dalsi rok pojedu znova na raCZiro a vezmu vic lidi...ale nedelejme ukvapene zavery, treba se jeste nekdo najde
Taky me mrzi, ze jsem v Praze nepotkala zadneho skauta, ale moji spoluzaci a rodice meli vetsi stesti nekolikrat po sobe...takze !!!!
tak se mejte ja zas bezim... |
|
|
|
|
| |
|
|
St, 21. září 2005, 19:48 |
|
Nepropadej trudomyslnosti... já si připadám ve škole jak v mraveništi, který má spoustu chodeb a vůbec netušim kam vedou, spousty dveří a já netušim, co se za nima skrývá....
| [Quote by: nellis] zdravim vsechny..no ja myslim,ze raCZiro uz pristi rok nebude :-)...zrejme nebudou lidi,kteri by se tomu venovali..jinak jsem ted v Brne a nejak to tu na me vsechno padlo :-) ...skola,cizi lidi... takze se mejte lip jak ja....papapa |
| |
|
|
|
|
| |