Najít kamarády
zažít dobrodružství

Městská Hora 204, Beroun

Na tomto místě se nachází 4 jednotky. Vyberte si a kontaktujte je!

1

1. oddíl Včelky

Skupiny

Pro koho Věk Setkání Čas setkání
Chlapci 7 - 11 let Pondělí 16:30 - 18:00 Kontaktovat  
Dívky 7 - 11 let Pondělí 16:30 - 18:00 Kontaktovat  

Kontakty na vedoucí

Kontaktní osoba: Marcela Suchá
E-mail: mach.ma@seznam.cz
Telefon: 732808817

Představení jednotky
Náš oddíl je sice mladý, vznikl v lednu 2014, ale minulost má bohatou. Vznikl z lidí, kteří ve středisku vyrůstali od samých začátků a nyní mají svoje děti a skautování se nechtějí vzdát. Oddíl je tedy zatím založen na rodinném skautingu, to znamená, že do svých řad rádi přivítáme celé rodiny s dětmi nejlépe od 6 let, které mají chuť se pobavit s kamarády, zahrát si hry v kolektivu, zúčastňovat se výprav za dobrodružstvím a v létě jet na stanový tábor do překrásného údolí říčky Javornice. Oddíl se schází jednou týdně v pondělí v klubovně na Městské hoře od 16:30 hod.

2

4. oddíl Lišáci

Skupiny

Pro koho Věk Setkání Čas setkání
Chlapci 6 - 14 let Pátek 16:30 - 18:30 Kontaktovat  
Dívky 6 - 14 let Pátek 16:30 - 18:30 Kontaktovat  

Kontakty na vedoucí

Kontaktní osoba: Kristýna Dopiráková
E-mail: lisaciberoun@seznam.cz
Telefon: 732636140

Představení jednotky
Jmenujeme se Lišáci a jsme 4. skautským oddílem střediska Miloše Seiferta v Berouně. Klubovnu máme v areálu Městské hory, kde také míváme každý pátek schůzky. Najdete nás zde mezi půl pátou a půl sedmou. Jsme oddílem koedukovaným – tzn., že jsme kluci i holky, malí i velcí. V současné době je nás kolem třiceti. Jsme normální děti jako všechny ostatní, někteří z nás hrají fotbal, holky tancují, někdo se věnuje potápění nebo třeba badmintonu, ale jedna věc nás spojuje. A to chuť každý pátek zajít na schůzku a zahrát si hry s ostatními, chodit na výpravy, nebo jet v létě na dva týdny na tábor.

3

7. oddíl Rysové

Skupiny

Pro koho Věk Setkání Čas setkání
Chlapce i dívky Úterý 16:30 - 18:00 Kontaktovat  

Kontakty na vedoucí

Kontaktní osoba: Jiří Duben
E-mail: jiri.duben@seznam.cz
Telefon: 776744936

Představení jednotky
Náš oddíl funguje pod střediskem M. Seiferta Beroun, které vzniklo na začátku 20. století. Po roce 1989 středisko obnovilo svou činnost a součastně vznikl i náš oddíl.
Jsme smíšený oddíl světlušek a vlčat, schůzky jsou pravidelně každé úterý od 16:30 do 18:00 v klubovně na Městské hoře. Na našich schůzkách se děti seznámí s dalšími kamarády, zažijí spoustu legrace, zahrají si různé hry a dozví se i něco zajímavého o přírodě.
Jednou až dvakrát za měsíc chodíme na výlety do přírody. Jednodenní výlety se konají v blízkém okolí Berouna, mimo to se snažíme minimálně jednou do roka vyrazit na víkendovou výpravu.
Na výlety chodíme spíše do přírodního prostředí nezasaženého moderní civilizací, rádi ale navštívíme i zajímavá a turisticky atraktivní místa a oblasti.

4

6. oddíl Medvědi

Skupiny

Pro koho Věk Setkání Čas setkání
Chlapci 6 - 10 let Středa 16:30 - 18:30 Kontaktovat  

Kontakty na vedoucí

Kontaktní osoba: Ing. Ondřej Blín
E-mail: zajem@medvediberoun.eu
Telefon: 606633489

Představení jednotky
Skautský chlapecký oddíl berounského střediska Miloše Seiferta. Nové členy nabíráme vždy v září, přidat se k nám můžou kluci, kteří chodí do první až třetí třídy ZŠ. Zůstávají u nás potom samozřejmě i kluci starší.
Kromě schůzek pořádáme jednou za čtrnáct dní jednodenní nebo víkendové výpravy, sportovní utkání, sjíždění řek na raftech či lodích, návštěvy kulturních akcí a muzeí, brigády... a především v létě pořádáme vlastní čtrnáctidenní tábor pod stany na říčce Javornici u Zvíkovce.

    Na jméno a emailovou adresu se vás ptáme proto, aby vás mohl vybraný oddíl kontaktovat. Podívejte se, jak zacházíme s vašimi osobními údaji.